Política de privacitat
En virtud de la Llei 15/1999, de 13 de desembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, li fem coneixedor que les seves dades personals que poden estar en aquesta comunicació, estan incorporades en un fitxer automatitzat responsabilitat de elmeupartit.cat.

L’usuari garantitza la autenticitat de totes aquelles dades que comuniqui a través de www.elmeupartit.cat i mantindrà actualitzada la informació que faciliti a elmeupartit.cat, de forma que respongui en tot moment a la seva situació real, siguent l’únic responsable de las manifestacions falses o inexactes que realitzi, així com dels perjudicis que causi per això a www.elmeupartit.cat no pot asumir cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inapropiat o il·lícit de la informació apareguda en las pàgines d’Internet de elmeupartit.cat.

Amb els límits establerts en la llei, elmeupartit.cat no assumeix cap responsabilitat derivada de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que es contenen en les seves pàgines de Internet. Els continguts i informació de les pàgines d’Internet de elmeupartit.cat estan elaborades per professionals degudament qualificats per l’exercici de la seva professió. Tantmateix, els continguts i informació no vinculen a l’empresa, ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena, doncs es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

Així mateix, per accedir als serveis que elmeupartit.cat ofereix a través de la website, haurà de proporcionar algunes dades de caràcter personal. En compliment del que estableix la LOPD 15/1999, de 13 de desembre, l’informem que les seves dades personals no quedaran incorporades a elmeupartit.cat.

Mitjançant la cumplimentació i enviament dels corresponents formularis d’aquest web, l’Usuari accepta i autoritza que les seves dades personals siguin objecte de tractament automatitzat per part de elmeupartit.cat. En cas que vostè, Inclogui en els formularis d’aquesta web, dades de caràcter personal titularitat de tercers haurà de, amb caràcter previ a la seva inclusió, obtenir el seu consentiment i informar-li dels extrems continguts en els paràgrafs anteriors.
PROPIETAT INTEL·LECTUAL


Els continguts subministrats per elmeupartit.cat estan subjectes als drets de propietat intel·lectual i industrial i són titularitat exclusiva de elmeupartit.cat o de les persones físiques o jurídiques que s’informi. Mitjançant l’adquisició d’un producte o servei, elmeupartit.cat no confereix a l’adquirent cap dret d’alteració, explotació, reproducció, distribució o comunicació pública sobre el mateix, reservant elmeupartit.cat tots aquests drets. La cessió dels citats drets precisarà el previ consentiment per escrit per part del titular dels mateixos, de manera que el client no podrà posar a disposició de terceres persones aquests continguts.

La propietat intel·lectual s’estén, a més del contingut inclòs a elmeupartit.cat, als seus gràfics, logotips, dissenys, imatges i codis font utilitzats per a la seva programació.

Elmeupartit.cat ha obtingut la Informació i els materials inclosos a la web de fonts considerades com fiables i, si bé s’han pres mesures raonables per assegurar-se que la informació continguda sigui la correcte, elmeupartit.cat no pot garantir que en tot moment i circumstància aquesta informació sigui exacta, completa, actualitzada i, conseqüentment, no ha de confiar en ella com si ho fos. elmeupartit.cat declina expressament qualsevol responsabilitat per error o omissió en la Informació continguda a les pàgines d’aquesta web.

Elmeupartit.cat es reserva la facultat de modificar, suspendre, cancel·lar o restringir el contingut de la web, els vincles o la informació obtinguda a través d’ella, sense necessitat de previ avís. Aquesta, en cap cas, assumeix responsabilitat com a conseqüència de la incorrecta utilització de la web que pugui dur a terme l’usuari, tant de la informació com dels serveis en ella continguts.

En cap cas Elmeupartit.cat, les seves sucursals i / o centres adscrits, els seus directors i / o empleats i, en general, el personal autoritzat serà responsable de qualsevol tipus de perjudici, pèrdues, reclamacions o despeses de cap tipus , tant si procedeix directa o indirectament, de l’ús i / o difusió del web o de la Informació adquirida o accedida per oa través d’aquesta, o dels seus virus informàtics, de fallades operatives o d’interrupcions en el servei o transmissió o de fallades en la línia en l’ús de la web, tant per connexió directa com per vincle o altre mitjà, constituint amb caràcter general legals un avís a qualsevol usuari de que aquestes possibilitats i esdeveniments poden ocórrer.

Elmeupartit.cat no es fa responsable de les webs no pròpies a les que es pugui accedir mitjançant vincles o enllaços ( “links”) o de qualsevol contingut posat a disposició de tercers. Qualsevol ús d’un vincle o accés a una web no pròpia serà realitzat per voluntat i al risc totalment exclusiu de l’usuari. elmeupartit.cat no recomana ni garanteix cap de la / es Informació / ons obtinguda / es per oa través d’un vincle, ni es responsabilitza de cap pèrdua, reclamació o perjudici derivat de l’ús o mal ús d’un vincle, o de la Informació obtinguda a través d’ ell, incloent altres vincles o webs, de la interrupció en el servei o en l’accés, o de l’intent d’usar o usar malament un vincle, tant al connectar a la web de elmeupartit.cat com a l’accedir a la informació d’altres webs des de la mateixa.
LLEI APLICABLE I JURISDICCIÓ


Les presents condicions generals es regeixen per la Legislació espanyola, sent competents els Jutjats i Tribunals espanyols per a conèixer qualsevol qüestió que es susciti sobre la interpretació, aplicació i compliment de les mateixes. L’usuari, per virtut de la seva acceptació a les condicions generals recollides en aquest avís legal, renuncia expressament a qualsevol fur que, per aplicació de la Llei d’Enjudiciament Civil vigent pogués correspondre-li.